1 pauk pasijans odijelo

1 pauk pasijans odijelo

Postoji nešto o Spider Solitaire -u što je tako primamljivo i privlačno u cijelom svijetu. Imati priličnu količinu vještina rješavanja problema najvažnije je za savladavanje ove igre. Ova igra je savršena za one koji ne vole teško razmišljanje. To je opuštajuća i zabavna igra u kojoj mogu uživati ​​ljudi svih dobi.

KAKO IGRATI SPIDER SOLITAIRE
U ovoj igri koriste se ukupno 104 karte, podijeljene između dva špila s 52 karte. Za početak igre, 54 karte se dijele u svaki stupac Tableau -a: 6 karata u prve četiri kolone i pet karata u ostatak. Tijekom igre samo gornja karta (najdonja na ekranu) sa svake hrpe pojavljuje se licem prema gore (vidljivo), dok su ostale skrivene (nevidljive). Na zalihe je potrebno poslati još 50 kartica.
Da bi igrač pobijedio u igri, dio posla je učiniti da se sve 44 skrivene karte u tablici okrenu (postanu vidljive). Kad se uklone sve kartice na vrhu, kartica se automatski okreće (ili okreće). Nakon što je karta uvedena, možete je pomaknuti prema potrebi.
Tableau omogućuje istovremeno pomicanje grupe od jedne ili više uzastopnih karata. Da biste premjestili karte, sve moraju biti iste boje i trebale bi se rangirati od vrha do dna zaslona. Čim se cijeli niz odijela završi od Kinga do Acea, automatski se pohranjuje u područje temelja.
Prazan ili prazan stupac ne sadrži kartice. Možete postaviti prikladno trčanje u bilo koji prazan stupac prema pravilima igre.
To možete učiniti premještanjem donje kartice iz jedne banke u drugu ili stavljanjem u prazan stupac. Ne mora nužno zahtijevati da ciljna karta bude u istoj boji kao i karta najvišeg ranga koja se premješta, ali to bi trebala biti karta sljedeća po rangu prema karti s najvišim rangom koja se premješta.
Nakon što su sve karte pomaknute prema želji igrača unutar tablice, moraju kliknuti na krajnju desnu složenu kartu u zalihi.
Kako se dionice kreću kroz pakete i započinju novi poslovi, taj se proces nastavlja sve dok više nema hrpe zaliha. Nakon što je u ovom trenutku prošao sve karte i uklonio ih sa tablice, igrač pobjeđuje.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti