Arkadium Bubble Shooter

Arkadium Bubble Shooter

Bubble Shooter igre su jednostavne, zabavne i zarazne igre koje se mogu igrati na igračevom pregledniku bez preuzimanja, bilo na računalu, mobilnom telefonu ili tabletu. Igra postoji zadnjih dvadeset i pet godina, što je jamstvo kvalitete svim igračima.

Bubble shooter uključuje pucanje i zagonetnu strategiju u kojoj igrač mora očistiti sve mjehuriće. On ispucava mjehuriće koji su raspoređeni, što je strategija da se riješi zagonetka i pobijedi u igri.

Igra je jednostavna, a kako prelazite s jedne razine na sljedeću, vaš adrenalin raste, tako da prelazite s jedne razine na sljedeću i postižete više bodova. Igra je opuštajuća i služi kao vježba za mozak dok rješavate svaku razinu i prelazite na sljedeću.

Na igralištu se nalaze mjehurići različitih boja, uključujući crvenu, žutu, plavu, nebesko plavu, zelenu i ljubičastu. Mjehurići su raspoređeni bez posebnog redoslijeda jer su pomiješani u slagalicu različitih boja. Igra je obrisana kada obrišete sve prekrasne boje na igralištu.

Na dnu ekrana polja nalazi se lopta koju igrač ispucava u mnoštvo prekrasnih loptica. Lopta ima strelicu koju igrač usmjerava ulijevo, udesno ili ravno naprijed prije nego što udari loptice na polje za igru. Igrač čak može odbiti loptu na strani zida; tada će lopta pasti na raspoloživi prostor.

Igrač bi trebao usmjeriti loptu strelicom prema najmanje dvije ili više loptica slične boje kako bi ih izbrisao. Što više loptica slične boje pogodi, to je veći rezultat koji dobiva i obrnuto kada pogodi manje loptica. Da bi dobio veći rezultat, mora se usredotočiti na ispucavanje više lopti slične boje.

Kako igra ide, igrač će možda morati gađati loptu u kutove zida kako bi izbrisao kuglice slične boje. Ako dođe do jakog stiskanja, možda će to morati iskoristiti kao strateški potez da očisti loptice iste boje.

Igrač osigurava pobjedu u igri kada očisti sve lopte na polju za igru. Pucanje iz donjeg reda čini igru ​​bržim, što povećava vaše šanse da pobijedite igru ​​s visokim rezultatom.

Kako igrati

Igrač bi trebao ispucati loptu strelicom u najmanje dvije ili više lopti slične boje na polju za igru. Igrač pobjeđuje kada očisti sve lopte s terena za igru, osiguravajući mu pobjedu.

Kontrole

Kada igrač igra Bubble Shooter na računalu, on klikne mišem kako bi pomaknuo loptu strelicom s dna zaslona i pogodio najmanje dvije ili više loptica slične boje. Također može koristiti razmaknicu za ispucavanje lopte.

Kada igrač igra na mobilnom telefonu, mora dodirnuti loptu na dnu ekrana i usmjeriti strelicu na svoju željenu stranu, a zatim pucati da izbriše kuglice.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti