Bubble Burst

Bubble Burst

Bubble Burst je igrana verzija igre koja se najviše igra. Igra se na tabletima, mobitelima i prijenosnim računalima, što znači da igrači mogu igrati igru ​​bilo gdje. Ima lijepe boje, čisto igralište, što igrače zabavlja.

Kako igrati

Tijekom igranja igrač pomiče strelicu pomoću miša i klikne da otpusti mjehurić. Da bi postigao bodove, pravi tri ili više kombinacija kako bi nestao. Pucanjem više mjehurića odjednom igrač postiže bodove. Dobitni prasak mjehurića događa se kad svi mjehurići puknu.

Tijekom igranja, ako je preostalih nekoliko linija malo, igrač može ispucati preostale boje grupiranjem posljednjih lopti. Izvorni pucač za mjehuriće je igrana verzija ove igre. Tijekom igre igrač bi trebao napraviti tri kombinacije koristeći iste mjehuriće i pucati jedni u druge.

Ako igrač ima tri ili više mjehurića iste boje, oni nestaju. Tijekom igranja igrač treba pucati dok se igralište ne otključa. Bitno je da prilikom igranja odjednom pogodite mnogo mjehurića.

Prilikom pucanja mjehurići će se stvoriti na terenu, što igraču predstavlja izazov. Da biste pobijedili, pobrinite se da napravite savršene kombinacije mjehurića u smislu boje; kad ne uspijete napraviti idealnu kombinaciju, pravilno uklonite mjehurić za sljedeće snimanje.

Možete se igrati bojama uklanjanjem plavih mjehurića na kraju igre, a ovu boju radite po boji. Ova strategija će vam pomoći da dovršite igru.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti