Bubble Shooter Arcade

Bubble Shooter Arcade

Bubble Shooter Arcade besplatna je, lagana i ugodna igra za sve uzraste. Pomaže smanjiti stres, izgraditi vještine rješavanja problema i održavati vas brzim na nogama s nepreglednom količinom svježih, novih kombinacija mjehurića. Danas ću vam pokazati kako se igra!
Kako igrati 1. Odaberite plavu ikonu "igraj igru" 2. Pogledajte kratku reklamu od 10 sekundi kako biste se pripremili za akciju! 3. Započnite!

Pregled igre

Bubble Shooter Arcade igra je za jednog igrača. Prvo, gledam obojene mjehuriće na ekranu. Dalje, odlučujem gdje bih trebao ispucati svoj prvi balon, ciljajući na veliku nakupinu iste boje koja će ih izbaciti iz hrpe. Pripazite na boju mjehurića u redu jer dugini mjehurići mogu srušiti nakupinu mjehurića u boji.

Obavezno pojačajte svjetlinu i zvuk! Napravljene boje i zvukovi izuzetno zadovoljavaju. Imajte na umu da ste tempirani! Svakako pripazite na mjehuriće i pripremite se za sljedeći korak. Nakon što sam ispucao što više kombinacija balona, ​​igra je bila gotova i vidio sam svoj visoki rezultat. Ova je igra toliko zabavna i laka za igranje da sam odmah poželio pokušati ponovno!
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti