Bubble Shooter HD

Bubble Shooter HD

Bubble Shooter HD je internetska igra koja se može igrati na mreži. Ne zahtijeva instalaciju ili preuzimanje. U usporedbi s Bubble Shooter igrom, ova visoka razlučivost. Igra se može igrati besplatno na stolnim računalima i mobilnim telefonima.
Lako je naučiti, stoga ga mogu igrati ljudi svih dobnih skupina. Jedina potrebna strategija je znati ciljati i pucati. Cilj je očistiti ploču od svih mjehurića kako biste zaradili što više bodova. To se postiže pucanjem dva ili više mjehurića slične boje kao mjehur strijelca kako bi mogli iskočiti. Što je više mjehurića iskočilo, više bodova je dobiveno. Ako se ne aktiviraju mjehurići, na ploču se dodaje nova linija. Ako mjehurići dođu u najniži red igra se gubi. Kada koristim mobilni telefon ili tablet, prstom kontroliram kretanje mjehurića. Ako koristim radnu površinu, za upravljanje je dovoljan miš ili tipkovnica.
Ova igra zahtijeva brzo pucanje i visoku preciznost. Ne pruža puno vremena za razmišljanje, jer zahtijeva ciljanje na najbolji udarac dok se pripremate za sljedeći korak. Izazov je u potrazi za mjehurićima istih boja u vrlo kratkom vremenu što igru ​​čini zabavnom.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti