Bubble Shooter Pro

Bubble Shooter Pro

Tražite zabavnu i besplatnu bubble shooter igru? Pogledajte Bubble Shooter Pro. Jedinstveni gameplay i oštra grafika samo dodaju uzbudljiv gameplay.
Klasična igra pucanja mjehurića, Bubble Shooter Pro preuzima pametnu utakmicu s tri mjehurića. Morate ispucati balon kako biste ga uskladili s tri iste boje. Većina bi ovo nazvala puzzle igrom u kojoj morate pucati prema mjehurićima prije nego što vam preplave ploču. Kako razine napreduju, izazov postaje sve teži.

Igra osjeća ovisnost i na nju se možete navući satima. Pogotovo ako želite ubiti vrijeme, Bubble Shooter Pro nudi vam sredstva za to. Uklonite što više mjehurića s ploče, a pritom zabijajte što više možete. Da biste postigli visoku ocjenu, ciljajte na što više mjehurića. Što više mjehurića iskočite u jednom kadru, to je veći rezultat.

Recimo da mjehuriće ne aktivirate na vrijeme. Kad ne uspijete otvoriti mjehuriće, nova linija mjehurića pojavit će se nakon nekoliko promašaja. Na kraju svake razine ocijenit će vaše vještine i kako ste igrali na posljednjoj razini. To možete reproducirati u pregledniku ili s mobilnog uređaja. Prijavite se za dnevne bonuse. Imate preko 500 razina koje trebate pobijediti.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti