Bubbles Extreme

Bubbles Extreme

Zarazna igra pucačina s mjehurićima! Uništite sve mjehuriće pucajući ih u skupine od 3 ili više. Iskoristite kul nadogradnje i svoje vještine da biste očistili igru.
Ovo je ekstremna verzija pucačine s mjehurićima. Igra radi isto kao i originalna pucačina s mjehurićima, ali je tada ekstremna. Ova verzija ima lijepu grafiku i prilično je komplicirana. Možete vidjeti koja lopta dolazi sljedeća i vaš se rezultat bilježi. U donjem lijevom kutu možete vidjeti koliko mjehurića još možete propustiti prije nego što se formira novi redak.

Bubble Shooter Extreme zanimljiva je zagonetka u kojoj pucate u mjehuriće iste boje kako biste ih eliminirali s terena. Čim svi mjehurići nestanu, preći ćete na sljedeću razinu, a mjehurići će se pojavljivati ​​sve češće i u različitim oblicima ili na različitim mjestima. Ako tražite zabavne zagonetke, ovo je izvrstan izbor, pa isprobajte!

O čemu se radi u ovoj igri?

Bubble Shooter Extreme zabavna je zagonetka zasnovana na webu koju mogu igrati bilo tko bilo koje dobi. U slučaju da niste upoznati s tradicionalnim pucačkim igrama sa mjehurićima, igranje je prilično jednostavno: ispalite mjehuriće u boji iz pištolja za mjehuriće (koji se nalazi pri vrhu zaslona) i pokušajte ih sve očistiti tako da napravite grupe od dvije ili više mjehurića iste boje. Grupe nastaju kada se mjehurići međusobno udare.

Kako igrati

Cilj svake razine je uništiti sve mjehuriće na vašem igralištu. Da biste to učinili, morate napraviti kombinaciju tri ili više mjehurića u bilo kojoj boji. Što više mjehurića ispucate odjednom, vaš će rezultat biti veći, a moći ćete i praviti duže serije (kombinacije). Ali ako mjehurić dosegne vanjski krug bez uništenja, nestat će s ploče i izgubit ćete svoj red.

Preuzmi

Bubble Shooter Extreme za PC, Mac i Linux (samo 2 MB) za neograničeno vrijeme igre! Bubble Shooter Free Download za PC/Mac/Linux nevjerojatno je jednostavna zagonetka u kojoj morate pucati u skup mjehurića na ekranu kako biste ih uklonili. No, gađanje mjehurića nije tako jednostavno kao što zvuči.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti