Candy Bubble

Candy Bubble

Candy Bubble apsolutno je lijepa pucačina u obliku slatkiša. Pomozite princezi i njenom slatkom malom bijelom psu da završe sve razine u ovoj bombon sagi. Razine započinju lako, dobit ćete nekoliko savjeta kako osvojiti više bodova ili doći do teških mjehurića slatkiša. Ali kad se približite razini 50, postaje sve teže i izazovnije. Što dalje dobivate, više boja morate iskočiti. Suočit ćete se i s nekim posebnim mjehurićima. Poput kamenih koji ne mogu iskočiti ili mjehurića koji eksplodiraju.

Cilj je dobiti barem jednu zvijezdu po razini. Ako imate jednu zvjezdicu, možete preći na sljedeću razinu. Ako ste dovoljno brzi, možete dobiti 2 ili 3 zvjezdice po razini.

Vaše putovanje započinje u šećernom dvorcu s 20 razina. Jednom kada su ove razine gotove, otići ćete u nove svjetove! Vaš napredak prikazan je u gornjem lijevom kutu karte u postotku sakupljenih zvjezdica. Pokušajte ih prikupiti sve.

Vaš napredak je sačuvan, čak i ako zatvorite igru! Stoga ga obavezno označite ili dodajte na početni zaslon za ponovnu reprodukciju kasnije! Mjehurići od slatkiša jedna je od omiljenih igara koje je odabrao mjehurići.com!
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti