Connect Classic

Connect Classic

Connect Classic izvrsna je i zabavna igra u kategoriji pucačina s mjehurićima. Potiče vaš um i angažira vaše pamćenje. Šareni dizajn čini zabavno iskustvo, a evo kako se igrate.
Kako igrati Connect Classic
Počinjete s opcijom tri različite ploče. Svaka od ovih ploča ima svoj dizajn. Možete birati između pločica životinja, bombona ili pločica voća i povrća. Koji god da odaberete, morat ćete podudarati pločice s istim slikama u liniji.
Kad podudarite pločice istih slika u liniji, napravite tako da očistite ploču i na njihovom se mjestu pojave nove pločice. Svaki put kad to učinite dodajete bodove svom popisu. Što više podudarnih pločica možete poravnati s jednom igrom, to ćete više bodova zaraditi.
Dizajn
Connect Classic ima simpatičan dizajn na kojem ćete voljeti igrati igru. Ploča se sastoji od preslatkih ikona, kao što su čaj od crtića i kovnica bombona iz crtića. Igra je živopisna i zabavna.
Bonusi
Bonuse na svojoj igri možete zaraditi podudaranjem više od tri pločice odjednom. Na primjer, ako možete pomicati jednu pločicu kako biste odjednom postavili četiri pločice, u svojoj igri zaradite bonus bodove. Cilj igre je naravno zaraditi što više bodova dok ne dosegnete zadnju razinu.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti