Dvostruki pasijans

Dvostruki pasijans

Igra Double Solitaire zabavna je za svakoga tko voli igrati pasijans. Igra je malo drugačija jer igrate protiv računalno programiranog protivnika koji igra protiv vas. To čini protivnika još izazovnijom igrom. Iako je igranje pasijansa sa sobom također izazovno, ovo samo podiže standardnu ​​igru ​​pasijansa na višu razinu.

Igra Double Solitaire za igru ​​koristi dva špila karata. Postavljanje je približno isto i za vas i za računalo programiranog protivnika. Razlika u ovom i običnom pasijansu je u tome što postoje dvije zasebne postavke i jedno područje u kojem se nalaze palube koje se dijele između protivnika i igrača.

Igra Double Solitaire zabavna je i zabavna za ljubitelje pasijansa. Dodaje malo više konkurencije igri u odnosu na standardnu ​​igru ​​pasijansa. Postavite ga danas kako biste mogli igrati ovu zabavnu igru ​​ako ste ljubitelj pasijansa. A ako već niste ljubitelj pasijansa ili dvostrukog pasijansa, ne možete sa sigurnošću znati ako ga ne isprobate i ne pružite malo igre igri Double Solitaire!
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti