Besplatni Bubble Shooter

Besplatni Bubble Shooter

Igrajte Bubble Shooter besplatno. Jedna i jedina besplatna pucačka igra s mjehurićima. Cilj je iskočiti sve mjehuriće koji se nalaze na ploči. Učinite to kombinacijom 3 ili više mjehurića. Pokušajte ispucati velike nizove besplatnih mjehurića kako biste osvojili više bodova. Mjehurići će pasti u kante na dnu, što će vam dodatno povećati bodove. U postavkama možete uključiti i isključiti zvukove, a ako pritisnete gumb za pauzu vidjet ćete tablicu s rezultatima. Sav vaš napredak je spremljen pa se možete kasnije vratiti i pokušati povećati rezultat.

Bubble Shooter, ili pucačka igra, kao što je također poznato, igra je u stilu zagonetke slična drugim igrama, poput Bejeweled i Peggle. Cilj igre je postići što je moguće više bodova pucajući u skupine od tri ili više mjehurića u boji prije nego što stignu do dna zaslona. Kad odaberete ovu opciju s glavnog izbornika, vidjet ćete područje na kojem ploča za igru ​​prikazuje mjehuriće u boji koji su raspoređeni u hrpe i redove na sivoj pozadini.

Uvod

Bubble Shooter jedna je od onih igara za koje je većina ljudi čula. Znate, jedna od onih igara o kojima ste razmišljali ponovno igrati, ali jednostavno niste došli do toga? Par dodira po telefonu i opet svirate ... ovaj put stvarno. Odvojit ću nekoliko minuta i naučit ću vas kako se igra Bubble Shooter! Ovdje nema ništa komplicirano, samo igra koja se već godinama ističe kao ovisna!

Što je to pucačka igra s mjehurićima?

Igre strijelaca mjehurićima postoje već godinama i nastavljaju se razvijati, postajući sve teže kako napredujete. Na prvi pogled, Bubble shooter izgleda jednostavno, no shvatit ćete da ste se igrali već duže vrijeme. Najčešći način igranja strijelaca s mjehurićima uključuje pomicanje točke s jednog mjehurića na drugi pomoću miša za računalo ili zaslona osjetljivog na dodir. Osim što stvaraju ovisnost i zabavljaju, strijelci s mjehurićima također su dobri načini za održavanje vašeg mozga oštrim i aktivnim.

Popnite sve mjehuriće!

Bubble Shooter nudi sjajan mentalni trening. To je jedna od onih igara u kojima mislite da ste završili s tim, ali tada ćete se ponovno vratiti po još. Pretpostavka je jednostavna: pomoću miša ciljajte i pucajte mjehuriće u boji u nastojanju da grupirate tri ili više njih zajedno, zbog čega nestaju iz igre. Svaka je igra samostalna, pa kad jednom izbacite sve mjehuriće na zaslon-neće se pojaviti novi; što znači da postoje ograničeni pokušaji do pobjede ili poraza.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti