Freecell veliki

Freecell veliki

Freecell Big je klasična igra za Solitaire. Često se smatra izvrsnim načinom da provedete vrijeme ako trebate nešto učiniti. Možete ga reproducirati izravno iz glavnog prozora u gotovo svakom web pregledniku.

Kontrole

Kada prvi put aktivirate igru, vidjet ćete naslovni ekran koji ima riječ "Solitaire" smještenu između poznatih simbola karte. To uključuje pikove, srca, dijamante i djeteline, crvene ili crne boje. Piše da igru ​​pokreće Gameboss.com
Zatim postoji narančasta kutija na kojoj piše "Play FreeCell". Pritisnite to dugme i bit ćete preusmjereni na igru. Nakon što pritisnete gumb za početak, čut ćete zvukove miješanja i karte se igraju. Sat će početi ići u gornjem lijevom kutu tako da možete vidjeti koliko dugo ste išli. To može utjecati na vaš rezultat ili način na koji vidite rezultat.
Ako pogledate desno od simbola sata, vidjet ćete simbol koji izgleda kao koraci. To pokazuje koliko ste koraka napravili tijekom igre. S druge strane naslova vidjet ćete simbol za karte. Ovo pokazuje koliko je karata ostalo u igri.
U donjem lijevom kutu zaslona nalazi se simbol zupčanika koji označava postavke. Ako kliknete na to, bit će vam prikazano više mogućnosti. Možete kliknuti opciju "nastavi" za povratak u igru. Možete kliknuti na novu opciju igre ako ste zaglavili, možete kliknuti na "odaberi broj igre" ako želite, možete resetirati igru, uključiti ili isključiti zvuk, pogledati statistiku ili potražiti još igara, sve prema mogućnostima koje su date.

Igranje

Odavde sve što trebate učiniti je kliknuti na karticu i premjestiti je na mjesto na koje želite. Općenito, morate izmjenjivati ​​crveno i crno i slagati karte u nizu ovisno o tome gdje bi išle u smislu vrijednosti za špil karata. Tako, na primjer, možete staviti crnu karticu 7 na crvenu karticu 8.
Postoji mnogo strategija koje se uključuju u pasijans i Freecell, pa vrijedi potražiti ako vam je potrebna dodatna pomoć o tome kako učinkovitije igrati igru. Ako je potez nezakonit, čut ćete zvuk miješanja kartice i vaš potez neće uspjeti.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti