Freecell klasik

Freecell klasik

Freecell Classic savršena je igra za mozak koja se može igrati bilo koji dan u tjednu. Svojim klasičnim izgledom i jednostavnim igranjem nudi iskustvo koje nikada nećete zaboraviti! Cilj igre je izgraditi sve četiri temelje s kartama koje su vam dostupne na tablici, koja se sastoji od ćelija koje se mogu pomicati.

O Freecell Classic

Vrhunska pasijans za bilo koju dob! Freecell Classic nudi format za igru ​​koji je odličan za sve uzraste. Ima klasičan izgled i izazvat će vas. Možete miješati svoje karte i slagati ih redom najbolje što možete. Jesam li rekao da će vas izazvati? Ovo je igra mozga u kojoj koncentracija igra veliku ulogu u prelasku s razine na razinu kako biste postigli konačni cilj pobjede u svakoj rundi. S toliko besplatnih mobilnih igara dostupnih na toliko web stranica danas, Freecell Classic ističe se kao jedan od onih rijetkih dragulja koji ne nude zidove za plaćanje ili iskačuće oglase. I što je najvažnije, ne zahtijeva od igrača da satima sjede za svojim računalom samo pokušavajući pobijediti još jednu razinu i nastaviti sa svojim životima - iako biste mogli da želite - nećemo vas osuđivati.

Jedna od mojih omiljenih igara

FreeCell Classic jedan je od mojih osobnih favorita! Kao igra mozga, držat će vaš um oštrim i na prstima. Ako mislite da ove igre zvuče kao da bi mogle biti više za djecu nego za odrasle, razmislite još jednom! Ove zagonetke i izazovi mogu biti velika zabava za sve uzraste. Zašto ne biste započeli s nekim Freecell klasikom? Ova pasijans je izazovna i doista će vas natjerati da shvatite kako dovršiti svaku zagonetku. S više razina težine, za svakoga se nađe ponešto.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti