Gummy Blocks

Gummy Blocks

Gumeni blokovi zagonetke su poput Tetrisa. Povucite blokove u boji na polje. Napravite linije kako biste ih očistili. Na ovaj način možete izbrisati nove retke i postaviti više blokova.
Razina je gotova ako sve blokove možete postaviti na polje. Svakako ih pravilno sortirajte i upotrijebite svaki centimetar prostora, jer u protivnom nećete moći postaviti sve blokove.

Nakon postavljanja svih blokova prelazite na sljedeću razinu. Možete zaraditi zvijezde i trofeje.

Ova igra pažljivo razmatra i zahtijeva izvrsne vještine razmišljanja. Ipak je jako zabavno igrati, a i igrati se tako lako.
Na početku igre, igrač će otkriti da postoji stranica s uputama nakon što klikne play. Pažljivo pročitajte upute kako biste saznali kako igrati. Upute je lako slijediti. Nakon što pročitaju upute, igrač može početi igrati.

Na dnu igre ima mnogo blokova. Igrač mora samo povući blokove na pločice. Dugini blokovi su poput malih rezerviranih mjesta za postavljanje u bilo koji prostor koji igrač želi s jednom pločicom. Nakon što imaju red s popunjenim svim blokovima, taj će red nestati. Nastavite raditi istu stvar sve dok na polju za igru ​​više nema mjesta. Igrač će znati kada se pojavi dijaloški okvir.
Kad se pojavi taj dijaloški okvir, pitat će ih želite li pogledati kratki video zapis kako bi uklonili dva kvadrata. Ako kliknu da, mogu nastaviti igrati. Nakon što igrač završi i dovrši koliko može, pojavit će se drugi dijaloški okvir s njihovim brojem bodova. Mogu izabrati osvježavanje igre i ponovnu igru ​​ako žele.
Ova igra ne traje dugo i svatko je može dovršiti u svoje slobodno vrijeme od posla, škole ili brige o djeci. Njihova djeca bi to čak mogla i igrati. To je tako jednostavno.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti