Merge Cakes

Merge Cakes

Merge Cakes zabavna je nova igra, s veselom pekarskom temom. Igra je u kategoriji pucačina u mjehuriće i potpuno je jedinstvena. Cilj igre je kombinirati što više ikona za tijesto kako bi se zaradili bodovi. Možete izraditi potpuno nove recepte kombinirajući poput peciva jedno s drugim na ploči.
Kako igrati
Igru započinjete s pločom od šest pločica. Prva pločica se otkriva kao vrsta peciva, a zatim se druga pločica otkriva kao druga vrsta peciva. Ako se ove dvije pločice podudaraju, tada ih možete kombinirati kako biste oblikovali novi recept i zaradili bodove.
Ako se ne podudaraju, morate pričekati 10 sekundi da bi se pojavila nova pločica. Svaki put kad kombinirate poput pločica od tijesta, čarobno se pojavi novi recept. Ovi recepti uključuju stvari poput Cannola Simplice.
Bonusi
Možete otključati nove bonuse kada kombinirate određene recepte. Na primjer, ako kombinirate dva kolačića kako biste napravili recept za dvostruke kolačiće, a zatim dva od tih dvostrukih kolačića napravite novi recept, možete otvoriti novi prostor na ploči. Nadovezujete se na svoje bodove i svoju sposobnost otvaranja novih prostora na ploči svaki put kada kombinirate poput peciva kako biste stvorili recept. Igrajte ovu igru ​​kako biste zaokupili svoje misli i za zabavu.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti