Merge Jewels

Merge Jewels

Ako obožavate puzzle igre, strategije i znamenitosti zapanjujućih dragulja svih vrsta, Merge Jewels možda je samo internetska igra za vas.

Spojite dragulje i nepatvorenu igračku slavu

Spoji dragulje energična je online puzzle igra. To je kliker igra koja se bavi samo čistom strategijom. Što točno podrazumijeva? Cilj Merge Gamesa je potaknuti igrače da zaokruže kamenje iz iste kategorije. Svi dragulji omogućavaju igračima trenutno skupljanje novca. Dragulji koji imaju značajnu vrijednost prirodno skupljaju veće količine novca. Tako mogu otključati dodatne utore za igrače.

Ako vam se sviđa koncept zaokruživanja što više intrigantnih dragulja, možda će vam biti teško odvratiti se od ove igre čak i na pola sekunde. Može biti zabavno dočepati se tupih kamenja samo kako biste ih pretvorili u najsjajnije dragulje koje ste ikad vidjeli. Dobivanje korisnih novčića također može biti neizmjerno korisno. Ako ste u mogućnosti proširiti svoju ploču za igranje, tada možete cijelo vrijeme zaokruživati ​​povećani broj dragulja.

Vidite li uokolo neke posebne "poklon kutije"? Ako to učinite, tada ćete biti nagrađeni privlačnim draguljem za koji niste ni znali da dolazi.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti