Originalni Bubble Shooter

Originalni Bubble Shooter

Originalni Bubble Shooter, također poznat kao Bubble Game 3, gotovo je identičan Bubbleshooteru. Kao i kod te igre, glavni cilj igrača je pucati mjehuriće pomoću alata za gađanje mjehurića kako bi što brže očistio ploču i zaradio bodove.

Za učitavanje igre, igrač jednostavno dodirne gumb "Igraj". Ova verzija Bubble Shootera nudi ponovno pokretanje igre, postavljanje i druge opcije te brojač rezultata plavog mjehurića koji se proširuje od jednog mjehurića na mnoge vodoravno ulijevo kako igrač povećava svoj rezultat. Važno je napomenuti da na zaslonu za postavljanje igrač može podesiti crvene, zelene i plave tonove boja pozadine i zvuk pomoću klizača u obliku mjehurića. Oblačić "Top Ten" daje igraču popis njegovih najboljih rezultata.

Igra je jednostavna za korištenje i gotovo savršena reprezentacija najosnovnije verzije za ovaj žanr igara. Igrač počinje kao novak. Na vrhu ploče nalaze se vodoravni redovi raznobojnih mjehurića. Igrač čisti mjehuriće s ploče usmjeravajući strelicu, strijelca, na mjehurić u retku iznad njega koji odgovara boji mjehurića u strijelcu, a zatim dodiruje tipku miša ili trackpad-a ili jednom dodiruje zaslon. Kada igrač spoji tri mjehurića iste boje, svi priloženi mjehurići te boje iskaču i blijede sa zaslona. Ako se mjehurići spoje oko ili iznad drugih mjehurića, tada će svi mjehurići iskočiti bez obzira na njihovu boju.

Ako igrač ne uspije lansirati mjehur na mjehurić iste boje, tada se mjehurić strijelca zalijepi za donji red mjehurića i povećava broj mjehurića koje igrač mora ukloniti s ploče. Srebrni mjehurići pored strijelca pokazuju igraču koliko puta može napraviti ovu grešku po rundi. Svaki put kad ne uspiju, srebrni mjehur nestane. Kada svi nestanu, vodoravni se redovi mjehurića pomiču niz zaslon, što igraču otežava čišćenje mjehurića jer se otvoreni prostor za usmjeravanje strijelca smanjuje u veličini.

Iako Original Bubble Shooter nema opciju spremanja, on se automatski pauzira kad god se igrač prebaci na drugu karticu preglednika, što učinkovito sprema igru ​​sve dok je nitko ne zatvori.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti