Pet Link

Pet Link

Pet link je zabavna igra za dobar izazov. To je igra u stilu mjehurića, u kojoj morate poravnati pločice na kojima se nalaze odgovarajuće slike. Svrha igre je poravnati dovoljno pločica kako biste mogli očistiti to područje ploče na kojem pločice sjede.
Kako radi?
Ovu zabavnu igru ​​započinjete pločom visine 10 pločica i 14 pločica širine. Svaka od pločica ima posebnu sliku različitog preslatkog ljubimca. Vaš je posao pronaći dvije ili više pločica jedna do druge s istom slikom kućnog ljubimca. Zatim možete pomaknuti jednu pločicu blizu te iste slike kućnog ljubimca kako biste oblikovali liniju odgovarajućih slika.
Kada to učinite, pločice s tim odgovarajućim slikama kućnih ljubimaca čarobno će nestati i imat ćete oslobođeni prostor na ploči. Na njihovom će se mjestu pojaviti nove pločice, a vi možete nastaviti pokušavati pronaći pločice koje se podudaraju na slikama njihovih ljubimaca. Na svakoj pločici je najslađi kućni ljubimac, a igra je zaista zabavna.
Bonusi
U ovoj igri postoji devet nivoa. Bonus dobivate kada poredate četiri ili više istih pločica sa slikama kućnih ljubimaca. Na ovaj način možete zaraditi dodatne bodove. Sve u svemu, ovo je izvrsna igra za mentalnu stimulaciju i izoštravanje vaših vještina.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti