Tentrix

Tentrix

TenTix je fascinantna igra koju možete igrati na mreži. Sadrži ploču deset na deset na koju biste trebali popraviti što više raznobojnih komada kako biste postigli bodove. Njegove značajke nalikuju onima u igri Tetris, samo što ima niz blokova za igranje koje treba ispuniti.
Brzina je kritična, jer morate sistematski ispuniti osigurani blok u kratkom vremenu. Komadi se pojavljuju ubrzanim tempom dok koračate u fazama. To zahtjeva brzo razmišljanje i brže izvršenje. Mislite li da možete nadjačati majstora slagalice?
Igra je idealna za bilo koju dob. Uključuje povlačenje blokova i njihovo korištenje za pokrivanje svake mreže. Isprobajmo naj zadivljujuću zagonetku na ufreegames.com. Dolazi bez ikakvih troškova. Štoviše, možete mu pristupiti pomoću uređaja, poput radne površine ili pametnog telefona.
Kako mogu igrati?
Ako se želite igrati na telefonu, potreban vam je samo prst za kontrolu pokreta. Ako je na radnoj površini, potreban vam je miš i tipkovnica. Najbolje je što je instalacija nepotrebna, jer je spremna za igranje na mreži.
Što trebate znati
Igra je osvojila obožavanje više od 85% igrača internetskih igara. Trebate uređaj s zaslonom koji ima 800x600 px. Podpada pod nekoliko kategorija kao što su Hyper Casual, H5 igra, Arcade i pojedinačni igrači. Podržava španjolski ili engleski jezik. Uživajte u igri na radnoj površini, mobitelu ili tabletu.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti