Tom and Jerry Puzzle Escape

Tom and Jerry Puzzle Escape

2018. Boomerang, sjajni zabavljači u industriji crtanih filmova, predstavlja novu internetsku igru, posebno za djecu. Djeca koja uživaju u animacijskim emisijama trebaju na svoj popis za reprodukciju uključiti Tom i Jerry Puzzle Escape. U igri se nalaze dva urnebesna filmska lika, Tom (mačka) i Jerry (miš), različiti načini otključavanja i avanturistički načini podijeljeni u 10 prepunih razina. Jeste li sposobni riješiti ovu zabavnu igricu? Ako je tako, morate pomoći Jerryju da stigne do kuće.
Kako igrati Tom and Jerry Puzzle Escape
Tom Jerryju uvijek otežava život, ali miš ima trikove koji mu omogućuju da prođe kroz svaki izazov. Tom je imao plan spriječiti Jerryja da prođe kroz kuću. 10 spakiranih razina jedini su način na koji Jerry može koristiti. Također, ispod svake se razine skriva ukusni sir od Jerryja i on ih mora sakupiti.

Da biste pobijedili u igri, morate riješiti Toma koji je na svakom uglu i čeka da uhvati Jerryja. Trebali biste prevladati sve prepreke pronađene na različitim razinama i osigurati da Jerryja ne uhvate. Također, trčite na načine koji će Jerryju omogućiti da sakuplja delicije od sira skrivene ispod razina. Što više razina, veće su vam šanse da pomognete Jerryu pobjeći i pobijediti u igri. Osim zabave, razumjet ćete i kako prevladati prepreke prilikom rješavanja zagonetke.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti