Tower Swap

Tower Swap

Tower Swap je mobilna igra koja omogućava igračima da trguju kartama za bodove.
Igrači započinju igru ​​s 4 karte i u svakoj rundi dobivaju više karata koje se zbrajaju na ukupno 12. Svaki igrač započinje s 8 bodova u svojoj banci karata koji se zarađuju igranjem utakmica. Kupnja jedne vrste karata daje vam 10 bodova, a kupnja dvije vrste karata daje 20 bodova. Igrači koriste svoje novčiće zarađene izvršavanjem skrivenih misija ili korištenjem pravog novca kako bi kupili dodatne pakete koje koriste za poboljšanje svojih trenutnih špila ili stvaranje novih od nule.
Dostupno je 6 dopunskih paketa putem kupnji u igri.
Svaki igrač dobiva maksimalno zdravlje od 1000, a također mora paziti da mu zdravlje ne padne ispod 0. Ako igraču ponestane karata, mora stvoriti novu špil od nule kupnjom 12 karata bilo u trgovini unutar igre ili korištenjem zlatnika za kupnju rijetkih karata putem tržišta. Kad igraču ponestane kovanica i bodova, može pričekati da se regeneriraju ili kupiti više kovanica stvarnim novcem.
Igrač s najviše karata na kraju svake runde osvaja škrinju s blagom, koja sadrži novčiće i bodove koje mogu koristiti za kupnju dodatnih paketa ili nadogradnju svoje trenutne špilje.
Online igra Tower Swap omogućuje igračima da poravnaju svoje palube ili stvore novu od nule. Dostupno je 6 dopunskih paketa putem kupnji u igri. Igrač s najviše karata nakon svih 12 rundi osvaja škrinju s blagom koja sadrži kovanice i bodove.
Bubble Shooter Sve igre - Kontakt - Pravila o privatnosti